Projekti „Võrtsjärve-Emajõe-Peipsi võrgustiku ja veetee arendamine“ koostöökohtumine
Projekti „Võrtsjärve-Emajõe-Peipsi võrgustiku ja veetee arendamine“ järjekordne kohtumine toimub esmaspäeval 4. novembril 2024 kell 15-17 Emajõe-Suursoo Keskuses.
Projekti „Võrtsjärve-Emajõe-Peipsi võrgustiku ja veetee arendamine“ järjekordne kohtumine toimub esmaspäeval 4. novembril 2024 kell 15-17 Emajõe-Suursoo Keskuses.
Viies Alatskivi lossi õhtusöök toimub koostöös Villa Sandi ja Borgo Conventi veinimajadega, kelle esindajaks on Hr. Jacopo Baghin ja kokk Arvo Sulu kokakunstiga on kokku pandud imeline joogikaart ja suurepärane menüü. Viiest kvaliteetse joogikoolitusega õhtusöögist koosnevas sarjas tutvustatakse osalejatele erinevaid kohalikke maitseid, nii toitu kui veine. Kuna iga õhtusöök on uudne ja erinev, pakutakse osavõtjatele […]
Portugali keskosas asuv Coimbra piirkond kandis aastatel 2021-2022 Euroopa toidupiirkonna tiitlithttps://www.europeanregionofgastronomy.org/platform/coimbra-region-2021-2022/ Läheme tutvume nende piirkonna, ettevõtjate ja kogemusega, et tulevikus ka Euroopa toidupiirkonna tiitlile kandideerida. Õppereisi töökeel on inglise keel!Programm siin Registreerumine avatud 10. septembrini. Grupi suurus: 10 inimest – registreerumisel on eesõigus toidutootjatel. Kui registreerujaid on rohkem, siis eelistame neid, kes on võrgustiku töös […]
Sihtgrupp: Haridusasutuste juhid, õpetajad, majandusala juhatajad, haldusjuhid, köögijuhid, omavalitsusjuhid, hankespetsialistid, haridusametnikud ja spetsialistid, kes seisavad head haridusasutuste toitlustuskorralduse eest, lapsevanemad, õpilased, kõik huvilised. Registreerimine on avatud 10. oktoobrini 2024 SIIN. PÄEVAKAVA JA LISAINFO Üritus Facebook’is Korraldajad: Tartumaa Omavalitsuste Liit ja Tartu Biopark koostöös Tartumaa Arendusseltsiga.Konverentsi kaasrahastab Euroopa Liit programmide EIT Food, LEADER ja Interregi Balti mere programmi projekti […]
Põllumajandusmuuseumi Kokakooli sari on hea võimalus mõnusas seltskonnas põnevaid retsepte katsetada, nippe jagada ja vahvaid toiduelamusi nautida. Oodatud on igas eas kokkamishuvilised. Igal kokkusaamisel on uus ja põnev temaatika. Praktilised oskused soodsa hinnaga! Registreeru: haridus@memu.ee, 5373 7124 Vaata üritust Facebook’is: Kokakool – tatra- ja toortatratoidud Hind: 20€ Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa […]
Kutsume Tartu ja Tartumaa lapsevanemaid tasuta veebiseminarile. Tänu Leader projektitoetuse “Tartumaa toidupiirkonna arendamine” toel on ilmunud käsiraamat “Meelte kool sinu kodus”. Veebinaril räägime laste toitumisest ja sellest, kuidas toetada lapsi heade toitumisharjumuste loomisel. Tutvustame Meelte kooli tegevust ning seda milliste huvitavate ja kaasahaaravate praktikatega saab lastele mänguliselt ja turvaliselt toitumisharidust õpetada. Lisaks tutvustame ka vastilmunud […]
Leivanädala tähistamine Eestis on pikaajaline traditsioon. Rukkileib on meie toidulaual olnud sajandeid. Ise leiba küpsetada on väärtuslik oskus kõigile, et leib oleks meie toidulaual ka edaspidi.Avasta koduse leivaküpsetamise saladused ning too oma koju värskelt küpsetatud leiva lõhn ning võrratud maitsed. Registreeru kohe, sest kohad täituvad soodsa hinnaga kiiresti! Koolitaja: Kristiina Rand Hind: 55€ Registreeru siin! Rohkem […]
Leivanädala tähistamine Eestis on pikaajaline traditsioon. Rukkileib on meie toidulaual olnud sajandeid. Ise leiba küpsetada on väärtuslik oskus kõigile, et leib oleks meie toidulaual ka edaspidi.Avasta koduse leivaküpsetamise saladused ning too oma koju värskelt küpsetatud leiva lõhn ning võrratud maitsed. Registreeru kohe, sest kohad täituvad soodsa hinnaga kiiresti! Koolitaja: Kristiina Rand Hind: 55€ Registreeru siin! Rohkem […]