Sündmused
Saame kokku leivatares
Põllumajandusmuuseumi kesknädala trehvnung „Saame kokku Leivatares“ on suurepärane võimalus veeta hommikupoolik vahvas seltskonnas. Üheskoos valmistatakse maitsvaid toite ning jagatakse nippe, kuidas põnevalt ja taskukohaselt kokata. Ühise laua taga nauditakse valmistatud toitu ning jagatakse muljeid. Peale kokkamist, ootab ees meisterdamine. Igal kokkusaamisel on eraldi nii toidu kui käsitöö teema. Töötuba on mõeldud eelkõige eakatele, kes tunnevad […]
Koolitus: Eritoitlustamine ja eritoidud menüüs
Kaasaegsed toitumissoovitused ja nende rakendamine eeldab, et toitlustajad teavad ning oskavad valmistada tervislikku ja tasakaalustatud toitu ning oskavad arvestada toitumisalaste erivajadustega. Loe lähemalt: https://koolitused.voco.ee/koolitused/#/koolitus/7250 Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.
Hindamiskomisjoni hindamiskoosolek
Tartumaa Arendusseltsi üldkoosolek
TASi üldkoosolek toimub Zoomi vahendusel.
Koolitus: Eritoitlustamine ja eritoidud menüüs
Kaasaegsed toitumissoovitused ja nende rakendamine eeldab, et toitlustajad teavad ning oskavad valmistada tervislikku ja tasakaalustatud toitu ning oskavad arvestada toitumisalaste erivajadustega. Loe lähemalt: https://koolitused.voco.ee/koolitused/#/koolitus/7250 Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.
Hindamiskomisjoni arutelukoosolek
Lossiõhtusöök
Viiest kvaliteetsest joogikoolitusega õhtusöökist sarja teises osas tutvustatakse osalejatele taas erinevaid kohalikke maitseid, nii toitu kui veine. Seekord seotakse imeliseid maitsed GMP peakoka Koit Uustalu poolt kohaliku Hirveaia Veinikeldri rüübedega. Õhtusöök on viiekäiguline. Saadud teadmised abistavad osalejatel arendada oma maitseid ja rakendada neid igapäevatöös näiteks oma toitlustusettevõtte menüüde väljatöötamisel. Vaata videot eelmisest õhtusöögist! Loe lähemalt: https://www.facebook.com/events/1131035357885195 […]
Kokakool – toidud odrajahust ja odratangudest
Põllumajandusmuuseumi Kokakooli sari on hea võimalus mõnusas seltskonnas põnevaid retsepte katsetada, nippe jagada ja vahvaid toiduelamusi nautida. Oodatud on igas eas kokkamishuvilised. Igal kokkusaamisel on uus ja põnev temaatika. Praktilised oskused soodsa hinnaga! Vaata varasemaid pilte siit ja videot siit! Loe lähemalt: https://maaelumuuseumid.ee/eesti-pollumajandusmuuseum/eesti-pollumajandusmuuseumi-sundmused/ Registreeru: haridus@memu.ee, 5373 7124 Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu […]
Koolitus: Eritoitlustamine ja eritoidud menüüs
Kaasaegsed toitumissoovitused ja nende rakendamine eeldab, et toitlustajad teavad ning oskavad valmistada tervislikku ja tasakaalustatud toitu ning oskavad arvestada toitumisalaste erivajadustega. Loe lähemalt: https://koolitused.voco.ee/koolitused/#/koolitus/7250 Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.