12:00-12:45 Registreerimine & ühine lõuna Restoranis Fii.
12:45-13:00 Sissejuhatus ja inspiratsiooniminutid, päevajuht Triin Muiste
13:00-13:20 Ettekanne „Miks me räägime toiduraiskamisest“ – MSc Kersti Aro, Eesti Maaülikool, maamajanduse ökonoomika õppetooli spetsialist-analüütik
13:30-13:50 Ettekanne „Võru maakonna kogemusest” – Kaja Kesküla, Võrumaa Arenduskeskuse projektijuht
14:00-14:20 Ettekanne „Toiduraiskamise vähendamine Daily koolisööklates“ – Tiiu Endrikson, Baltic Restaurantsi müügi- ja turundusjuht
14:30-14:50 “Koolitoidu väärtustamisest Puhja Kooli näitel”, Päivi Märjamaa, Puhja Kooli direktor
15:00-16:00 Arutelud rühmades, kokkuvõttedTöötoa kokkuvõtet saab lugeda siit.
Kontakt: Kaidi Randpõld, kaidi.randpold@tartumaa.ee