Viiest kvaliteetsest joogikoolitusega õhtusöökist sarja kolmandas osas tutvustatakse osalejatele taas erinevaid kohalikke maitseid, nii toitu kui veine. Seekord koostöös Moutardi šampanjade ning kokk Rein Välimetsa kokakunstiga. Õhtusöök on viiekäiguline. Saadud teadmised abistavad osalejatel arendada oma maitseid ja rakendada neid igapäevatöös näiteks oma toitlustusettevõtte menüüde väljatöötamisel. Vaata videot eelmisest õhtusöögist!
Loe lähemalt Facebookist
Registreeru: alatskivi@lossirestoran.eu
Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.