Neljas Alatskivi lossi õhtusöök toob lauale meie metsade maitsed ning veinid Ramon Bilbao ja Mar de Frades ‘e keldritest. Menüü paneb kokku ja köögi juhendab sel õhtul külaliskokk Koit Uustalu. Kuidas meie toit ja kauged veinid kokku kõlavad? Kindlasti väga maitsvalt!
Viiest kvaliteetse joogikoolitusega õhtusöögist koosnevas sarjas tutvustatakse osalejatele erinevaid kohalikke maitseid, nii toitu kui veine. Kuna iga õhtusöök on uudne ja erinev, pakutakse osavõtjatele igal korral erakordset kogemust. Saadud teadmised abistavad osalejatel arendada oma maitseid ja rakendada neid igapäevatöös näiteks oma toitlustusettevõtte menüüde väljatöötamisel.
Hind: 85€
Registreeru: alatskivi@lossirestoran.eu
Vaata lähemalt Facebookist https://www.facebook.com/events/1055018092708257
või kodulehtedelt https://www.alatskiviloss.ee/uritused & Lossi õhtusöök “Metsade maitsed” – Sibulatee
Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.