Viiest kvaliteetsest joogikoolitusega õhtusöökist sarja teises osas tutvustatakse osalejatele taas erinevaid kohalikke maitseid, nii toitu kui veine. Seekord seotakse imeliseid maitsed GMP peakoka Koit Uustalu poolt kohaliku Hirveaia Veinikeldri rüübedega. Õhtusöök on viiekäiguline. Saadud teadmised abistavad osalejatel arendada oma maitseid ja rakendada neid igapäevatöös näiteks oma toitlustusettevõtte menüüde väljatöötamisel. Vaata videot eelmisest õhtusöögist!
Loe lähemalt: https://www.facebook.com/events/1131035357885195
Registreeru: alatskivi@lossirestoran.eu
Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.