25. septembril kell 10.00-16.00 toimub Eesti Maaülikoolis toiduinnovatsiooni koolituspäev. Osalemiseks palume registreerida end SIIN (hiljemalt 22. septembriks). Üritus on tasuta ning kohtade arv on piiratud!
Saabumine: koguneme kell 10.00 toidumaja ees (Kreutzwaldi 56/5, Tartu, parkimine maja ees).
Ajakava:
- 10.00-12.00 – toidulaborite külastus. Külastame liha- ja lihasaaduste tehnoloogia laborit ning piima- ja piimasaaduste tehnoloogia laborit. Grupp jaotub kaheks– külastatame väiksemates gruppides mõlemat laborit. Kogunemiskoht saadetakse osalejatele päev enne koolituspäeva.
Päev jätkub EMÜ peamaja ruumis 104.
- 12.00-13.00 – lõuna
- 13.00-14.30 – “Uued trendid toiduettevõtluses”. Koolitajaks on Triin Mägi, kes on ettevõtja, kokk, ettevõtluse õppejõud ja ärikonsultant. Lisaks on ta ka kokaraamatute autor ning omab laialdast rahvusvahelist kogemust toiduettevõtetes.
- 14.30-16.00 – “Innovatsioon taldrikul: kõrvalsaaduste väärindamine ja toidutehnoloogiate arendamise uued võimalused” – Toonika Rinken, Eesti Maaülikooli toidukeemia vanemteadur.
Päeva kokkuvõtted, lisaks tutvustavab Eesti Maaülikool 7. oktoobril 2025 Eesti Maaülikoolis Tartu Ettevõtlusnädala raames toimuvat üritust.
