2024. aasta alguses hakkasid Eestis kehtima mitmed kestlike eesmärkidega seotud nõuded, mis mõjutavad ürituste korraldajaid, kauplejaid ja toitlustajaid. Näiteks on alates 1.01.2024 avalikel üritustel kohapeal toidu serveerimiseks lubatud kasutada ainult korduskasutatavaid nõusid.
Koolitusel räägime sellest, millised on sündmuskorraldusega seotud kestlikud põhimõtted, miks neid vaja on ning leiame praktilised ja toimivad lahendused, mis toetavad korraldajaid ja toitlustajaid kestlike põhimõtete rakendamisel ning kehtivate nõuete täitmisel.
Koolitus on suunatud eelkõige sündmuste korraldajatele ning toitlustajatele, keda muudatused kõige otsesemalt mõjutavad, kuid kasulikku infot saavad ka näiteks kultuuriasutuste juhid ja teised, kes oma tegevusega seoses avalikkusele suunatud sündmusi korraldavad.
Koolitaja: Marleen Viidul
KAVA:
9:30-10:00 Kogunemine, kohv ja soolane amps
10:00-11:00 Sissejuhatus ning ülevaade kehtivatest nõuetest
11:00-12:00 Ülevaade kestlike sündmuse korraldamise põhimõtetest – Miks? Kellele? Kuidas?
12:00-12:45 Lõuna
12:45-14:45 Erinevad kestlike põhimõtete rakendamise võimalused praktiliste kogemuste põhjal
Koolitus on tasuta ja sisaldab lõunasööki ja kohvipausi, kuid etteteatamata puudumisel on Tartumaa Arendusseltsil õigus osalejale toitlustuse eest arve esitada.
Registreerumine avatud 20. juunini: https://forms.gle/MJg9GUdngCtPQkSt6
Korraldaja: Tartumaa Arendusselts
Viitenumber: LEADER PROJEKTITOETUS 13-21.2/23/3314
Projekti nimi: Tartumaa toidusündmuste sari ja toiduvõrgustiku arendamine