Praktiline töötuba “Toiduraiskamise vähendamine haridusasutustes”

23.11.2023 - 23.11.2023
12:00-16:00
Tartu

12:00-12:45 Registreerimine & ühine lõuna Restoranis Fii.

12:45-13:00 Sissejuhatus ja inspiratsiooniminutid, päevajuht Triin Muiste

13:00-13:20  Ettekanne „Miks me räägime toiduraiskamisest“ –  MSc Kersti Aro, Eesti Maaülikool, maamajanduse ökonoomika õppetooli spetsialist-analüütik

13:30-13:50 Ettekanne „Võru maakonna kogemusest” – Kaja Kesküla, Võrumaa Arenduskeskuse projektijuht

14:00-14:20 Ettekanne „Toiduraiskamise vähendamine Daily koolisööklates“ – Tiiu Endrikson, Baltic Restaurantsi müügi- ja turundusjuht

14:30-14:50 “Koolitoidu väärtustamisest Puhja Kooli näitel”, Päivi MärjamaaPuhja Kooli direktor

15:00-16:00 Arutelud rühmades, kokkuvõttedTöötoa kokkuvõtet saab lugeda siit.

Kontakt: Kaidi Randpõld, kaidi.randpold@tartumaa.ee