9. septembril toimus Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminar

09.09.2021

Foto: Robi Zuts

9. septembril kell 10-15 toimus Lodjakojas (Ujula 98, Tartu) Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminar. 

Pressiteade

Seminari kava ja taustauuringut tutvustavad slaidid 

Ülevaade Euroopa ja Eesti suundumustest toiduvaldkonna arendamisel 

Eesti toit 2021+

Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari memo

Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari fotod, fotograaf Robi Zuts

🎥 Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari treiler

🎥 Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari I osa

🎥 Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari II osa: arutelu ja ettekanded

Tartu maakonna toiduvaldkonna taustauuring

Päevakava:

I osa kl 10.00-12.00

  • Tartu linnapea Urmas Klaasi tervituskõne
  • Ülevaade Euroopa ja Eesti suundumustest toiduvaldkonna arendamisel – Rando Värnik (Eesti Maaülikool), Marko Gorban (Maaeluministeerium)
  • Tartumaa toiduvaldkonna uuringu ja selle peamiste järelduste tutvustamine – Jaan Urb (OÜ Cumulus Consulting)
  • Sõnavõtud ettevõtjatelt ja teistelt partneritelt kohaliku toidu edendamisel  – Kristo Raud (AS Salvest), Joel Ostrat (OÜ Gustav Cafe), Elke Lillemets (OÜ Marjamaa Talu), Triin Pikk (SA Tartu 2024), Marleen Viidul (Autovabaduse puiestee)

12.00-13.00 Võrgustumise lõuna Tartumaa maitsetega

II osa kl 13.00-15.00    

Tartumaa toiduvaldkonna väljakutsed ja visioon. Arutelu ja töögruppe juhib Jaan Urb (OÜ Cumulus Consulting)

  • Miks on toiduvaldkonna arendamine Tartumaal oluline?
  • Milline võiks olla Tartumaa toidupiirkonna soovitud tulevikupilt? Milliseid samme tuleb selleks teha?

Toidupiirkonna visiooniseminar toimus URBACT rahvusvahelise koostööprojekti „Food Corridors” raames.

Lisainfo: Kristiina Tammets, kristiina@old.tas.ee, 5340 9873.