Foto: Robi Zuts
9. septembril kell 10-15 toimus Lodjakojas (Ujula 98, Tartu) Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminar.
Seminari kava ja taustauuringut tutvustavad slaidid
Ülevaade Euroopa ja Eesti suundumustest toiduvaldkonna arendamisel
Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari memo
Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari fotod, fotograaf Robi Zuts
🎥 Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari treiler
🎥 Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari I osa
🎥 Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminari II osa: arutelu ja ettekanded
Tartu maakonna toiduvaldkonna taustauuring
Päevakava:
I osa kl 10.00-12.00
- Tartu linnapea Urmas Klaasi tervituskõne
- Ülevaade Euroopa ja Eesti suundumustest toiduvaldkonna arendamisel – Rando Värnik (Eesti Maaülikool), Marko Gorban (Maaeluministeerium)
- Tartumaa toiduvaldkonna uuringu ja selle peamiste järelduste tutvustamine – Jaan Urb (OÜ Cumulus Consulting)
- Sõnavõtud ettevõtjatelt ja teistelt partneritelt kohaliku toidu edendamisel – Kristo Raud (AS Salvest), Joel Ostrat (OÜ Gustav Cafe), Elke Lillemets (OÜ Marjamaa Talu), Triin Pikk (SA Tartu 2024), Marleen Viidul (Autovabaduse puiestee)
12.00-13.00 Võrgustumise lõuna Tartumaa maitsetega
II osa kl 13.00-15.00
Tartumaa toiduvaldkonna väljakutsed ja visioon. Arutelu ja töögruppe juhib Jaan Urb (OÜ Cumulus Consulting)
- Miks on toiduvaldkonna arendamine Tartumaal oluline?
- Milline võiks olla Tartumaa toidupiirkonna soovitud tulevikupilt? Milliseid samme tuleb selleks teha?
Toidupiirkonna visiooniseminar toimus URBACT rahvusvahelise koostööprojekti „Food Corridors” raames.
Lisainfo: Kristiina Tammets, kristiina@old.tas.ee, 5340 9873.